Ilyas Jalaludin BDK Unggulan

Selamat Indra & Sanchia….
Wilujeng ngawangun rumah tanggi… mugi sing janten kulawargi anu sakinah mawaddah warahmah…kalayan enggal dipaparin putra anu soleh/solehah…. Aamiin….